Ga naar de inhoud

Langer werken is niet altijd vanzelfsprekend.

Daarom hebben wij Nestor opgericht, het eerste uitzendkantoor voor 50-plussers en gepensioneerden.

Wij specialiseren ons in Nestorjobs. Die jobs passen specifiek bij het profiel van een ervaren werknemer die op een ander ritme wil werken. Net zoals jongeren ingezet worden voor studentenjobs, willen wij onze Nestors inzetten als ervaren medewerkers voor tijdelijke, flexibele en deeltijdse jobs. Wij werken niet met kantoren, maar maken gebruik van een digitaal model, aangevuld met persoonlijk contact. Wij zijn actief in gans Vlaanderen.

Nestor NV is een erkend uitzendkantoor in het Vlaamse Gewest met nummer VG.2142/U, in Brussel en Wallonië. Dit biedt ons de mogelijkheid om op een kwaliteitsvolle manier mensen flexibel aan het werk te stellen. 

Nestor NV is gestart in januari 2016, door Nicolas Moerman en Mathieu Vandenhende. De gecombineerde ervaring in HR en marketing, ondersteund door een aantal gekwalificeerde medewerkers, laat hen toe om elke dag gemotiveerde 50-plussers en gepensioneerden op een kwaliteitsvolle manier aan een opdracht te helpen.

 

placeholder

Mathieu Vandenhende

Mathieu is oprichter en gedelegeerd bestuurder van Nestor NV. Hij kan terugblikken op een doorgedreven ervaring in rekrutering.

Nicolas Moerman

Nicolas is oprichter en gedelegeerd bestuurder van Nestor NV. Hij beschikt over een ruime ervaring in de wereld van marketing en communicatie.

placeholder
placeholder

Veronique Van Middelem

Veronique is HR mentor bij Nestor NV. Ze maakt gebruik van haar jarenlange ervaring in HR om Nicolas & Mathieu te ondersteunen in de dagdagelijkse leiding van Nestor

placeholder

Wil je meer weten?

Neem contact op