Ga naar de inhoud

Anders werken met Nestor

Schrijf in om toegang te krijgen tot opdrachten. Je geeft zelf jouw voorkeuren aan. Indien jouw profiel matcht met de opdracht, nodigen we je uit voor een gesprek

Ik wil inschrijven  Ik wil aanmelden

Interimkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden

Vaste en flexibele opdrachten. Voltijds, deeltijds en als bijverdienste

Wat kunnen we doen voor jou?

placeholder

Carrièreswitch

Heb je veel ervaring in een bepaald domein, maar ben je uitgekeken op jouw sector? Dan is het tijd om de sprong te wagen naar iets totaal nieuw!

placeholder

Werk op eigen ritme

Ben je op zoek naar werk dat beter past bij jouw leven? Ontdek via Nestor opdrachten op jouw ritme.

placeholder

Bijverdienen na pensioen

Als gepensioneerde heb je helemaal geen zin om thuis te zitten. Je wil bezig blijven.

placeholder

WE ZOEKEN ERVAREN MENSEN

Van chauffeurs tot boekhouders en van administratieve medewerkers tot onderhoudsmecaniciens, alle profielen zijn welkom bij ons. Heb je een pak ervaring, sterke attitudes en een supermotivatie, dan ben jij onze ideale Nestor!

IETS VOOR JOU?

Ervaring is belangrijk, maar motivatie is nog belangrijker. Wij kijken dus verder dan jouw CV. We selecteren onze Nestors op hun inzetbaarheid, motivatie en talenten. We houden ook rekening met de rol die werk in jouw leven speelt.

placeholder
placeholder

GOED EN EERLIJK GEREGELD

Nestor is officieel erkend door het Vlaams Gewest als interimkantoor. Als je via Nestor aan de slag gaat, val je onder het statuut van uitzendkracht. Daardoor kan je rekenen op vele voordelen. Bovendien nemen we alle papierwerk voor onze rekening. Wij zorgen voor het contract, de betalingen en houden ook in de gaten wat en hoeveel je kan bijverdienen. Zo kan jij met volle goesting werken, zonder administratieve kopzorgen.

HOE WERKT HET?

placeholder

INSCHRIJVEN

Schrijf je online in bij Nestor. Tijdens de inschrijving analyseren we jouwe sterktes en matchen we die met opdrachtgevers. Na jouw inschrijving kan je direct reageren op de huidige beschikbare opdrachten.

placeholder

MATCH

Jouw profiel wordt gematcht met de noden van onze opdrachtgevers. Vervolgens stellen we je via de website enkele opdrachten op maat voor, waarop je makkelijk kan solliciteren. Na een persoonlijk contact stellen we je voor aan de opdrachtgever.

placeholder

CONTRACT

Je gaat aan de slag met een uitzendcontract. Zowel jij als jouw opdrachtgever bevestigen iedere week de gewerkte uren, enkele dagen later staat het geld op jouw rekening!

INSCHRIJVEN BIJ NESTOR?

Schrijf je in om toegang te krijgen tot de vacatures

Ja, Ik wil inschrijven  Nee, ik heb NOG EEN vraag