Ga naar de inhoud

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het?

Nestor is het eerste rekruteringskantoor dat zich specialiseert in 50-plussers en gepensioneerden. 

Werk moet betaald worden, dat spreekt voor zich. Dit hangt natuurlijk sterk af van het type job die je uitvoert en hoeveel uren je bereid  bent om wekelijks te besteden. 

Het loon en de voordelen zijn net hetzelfde als de eigen werknemers van onze klanten, je wordt niet benadeeld omdat je via Nestor werkt. Integendeel, je wordt elke week betaald voor je geleverde werk. 

 

Inschrijven kan enkel via deze website. Dit is heel gemakkelijk, want je hoeft enkel op deze link te klikken en het formulier in te vullen.

Nadat je dat gedaan hebt, worden je gegevens in onze databank opgenomen. Van zodra we een opdracht vinden die bij jou past, zullen we je contacteren met de nodige details. 

Zeker, Nestor is erkend door de Vlaamse overheid als uitzendkantoor (vg. 2142/U), wat ervoor zorgt dat wij aan alle wettelijke eisen voldoen. Bij Nestor word je correct behandeld en zijn afspraken wel degelijk afspraken. 

Ethiek dragen wij hoog in het vaandel. Je krijgt waar je recht op hebt, ook als je er niet om vraagt. 

We zijn ook lid van Federgon, de beroepsfederatie en we werken nauw samen met VDAB

We proberen je zo goed mogelijk te informeren via de website, maar natuurlijk kan je steeds bij ons terecht. Contacteeronze ondersteunende dienst voor verdere vragen.

Wij hebben een breed aanbod van mogelijkheden in gans Vlaanderen. Zo hebben we Nestors die werken als chauffeur, winkelhulp maar ook als administratief bediende of expert.

Ik ben 50+

Natuurlijk, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Daarom bekijken we heel grondig jouw specifieke situatie. In samenspraak met onze klanten, zoeken we naar een oplossing die niet nadelig is voor jou. Zo kan je werken zonder zorgen!

Ik ben gepensioneerd

Jazeker, sinds 1 januari 2015 mag je onbeperkt bijverdienen als gepensioneerde, op voorwaarde dat je 65+ bent of  je er een volledige loopbaan hebt opzitten.

Indien dit niet het geval is, moet je wel opletten hoeveel je bijverdient. Je kan de voorwaarden hier terugvinden, maar stuur gerust een mailtje indien je meer informatie wenst. 

 

Natuurlijk! Wij zetten heel hard in op de kracht van ervaren mensen en de meerwaarde die ze kunnen betekenen voor elk bedrijf.

Nestor werkt enkel samen met bedrijven die openstaan voor vijftigplussers en gepensioneerden.

Wij zijn er van overtuigd dat 50-plussers en gepensioneerde medewerkers een enorme meerwaarde zijn voor elk bedrijf. Ze zijn loyaal, beschikken over een pak ervaring en voelen zich erg betrokken.  Een arbeidsmentaliteit die je nog maar zelden aantreft!